Afbeelding
Gerlinda Reijnoudt

Estafettepen: Gerlinda Reijnoudt- Schimmel

Algemeen

Geboren op: 14 augustus 1988.

Geboorteplaats: Scherpenzeel.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Getrouwd met Gerbrand en samen hebben we 3 kinderen. Isa (6), Sep (4) en Eva (2).

Hobby’s: Vind het heerlijk om een rondje hard te lopen, gezellig te voetballen bij de vrouwen 30+ van Valleivogels en gezellig met vrienden af te spreken. 

Opleiding: Radiodiagnostisch laborant MRI en daarna Management in Zorg en Dienstverlening.

Huidige beroep: Projectmanager bouw in het Diakonessenhuis in Utrecht.

Wat vind je leuk aan dit werk: Ik werk samen met de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde en een bouwteam aan de renovatie van deze afdeling. Een hele uitdaging in een oud gebouw waar ook de zorg door moet blijven draaien. Mooi om een gebouw zo te renoveren dat het zorgproces zo goed mogelijk verloopt. 

Waar kun je meer tijd voor nemen: Even rustig samen met de kinderen een spelletje doen.

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Hang zelf de slingers op in het leven, niemand anders doet het voor je. 

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Ik ben christen en geloof dat God mijn leven leidt.

Als vrijwilliger actief in: Onze eigen thuisfrontcommissie. Ergens eind 2023 hopen wij als gezin elders te gaan wonen om te gaan werken voor MAF, dit staat voor Mission Aviaton Fellowship. Gerbrand is in opleiding tot piloot en zal door middel van een klein vliegtuig (medische) hulp bieden in gebieden waar dit over de weg niet mogelijk is. Dit werk is op vrijwillige basis, wij zullen geen salaris ontvangen. Vanuit ons steunfonds ontvangen we een vergoeding voor ons levensonderhoud.

Wilt u hier meer over weten volg ons dan op: www.maf.nl/Reijnoudt of volg ons facebook en/of instagramaccount: @runwayreijnoudt. 

Waar krijg je het meeste energie van: Gezelligheid samen met ons gezin. Met dit weer bijvoorbeeld lekker de bbq aan en de kinderen lekker spelen in de tuin. 

Hoe breng je je vrije tijd door: Die is soms wat beperkt met een studerende man, een baan en een jong gezin. Maar ik ben graag onder mensen en probeer dan ook vooral sport te combineren met gezelligheid. En met dit mooie zomerweer heerlijk afkoelen in ’t Willaer. 

Van welke sport word jij actief: Hardlopen, bootcamp en voetbal. Vooral lekker buiten sporten. 

Van welke muziek word jij blij: Van alles en nog wat, ik ben geen uitgesproken muziekliefhebber. 

Favoriete vakantie is in: Ik heb hele warme gevoelens aan onze reizen naar IJsland, Nepal en Indonesie. Nu met kleine kinderen is het heerlijk vertoeven op een camping.

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Gadogado in Indonesië. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Geen zorgen voor de dag van morgen; want de dag van morgen zorgt wel voor zichzelf. 

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Eigenlijk nergens voor. Met 3 kleine kinderen ben ik vooral blij als ik lekker door kan slapen. 

Goede voornemens: Meer tijd nemen voor mezelf. 

Welke droom zou je graag uit zien komen: Dat we een hele mooie tijd als gezin gaan hebben in de jaren die we hopen te gaan werken voor MAF. Waarin we als gezin aarden in een andere cultuur en waarin ik mijn medische kennis kan inzetten in een ziekenhuis of andere hulpverleningsorganisatie. 

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Dat toen ik klein was ik tot mijn twaalfde een plastic bord had, omdat ik zo driftig was dat ik mijn bord altijd kapot gooide. Gelukkig hebben we voor ons trouwen van iedereen een bord gekregen, zodat ik nog wel 100 jaar vooruit kan met mijn borden. 

Als je iets zou mogen veranderen in Scherpenzeel, wat zou je aanpakken: Een kliko oplossing voor plastic afval. En om geen gigantische rij aan kliko’s te krijgen, wat ondergrondse centrale kliko’s voor het grofvuil. 

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Vanuit mijn perspectief kan ik hier moeilijk een antwoord op geven. Hiervoor sta ik te ver van de lokale politiek af. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Scherpenzeel: Het is uniek om zo’n mooi groot park midden in het dorp te hebben. 

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mijn gezin en mijn geloof.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Zo cliché, maar ik geniet enorm als de kinderen met elkaar aan het spelen zijn. 

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Eigenlijk voor meerdere dingen. Ik vind het heel bijzonder dat er op initiatief van Dirk Verbeek uit Renswoude door een groep wielrenners, die de twaalf provincietocht hebben gefietst, geld is opgehaald voor ons steunfonds. Wat een prestatie om op 1 dag ruim 420 km te fietsen en wat ben ik dankbaar dat zij onze missie een warm hart toedragen.

En wat heb ik genoten van de avond4daagse. Wat een gezelligheid en wat een organisatie. Dit kon niet zonder inzet van al de vrijwilligers. 

Estafettestokje gaat naar: Manja Knevelbaard.

Omdat: Wij vorig jaar zijn verhuisd van het buitengebied naar Akkerwinde. Zij was mijn buurvrouw en we hebben samen zwangerschappen, een lockdown en nog veel meer andere dingen gedeeld en beleefd. Door onze toekomstplannen hebben wij afscheid genomen als buren. Zij is in de afgelopen maanden gestart als zelfstandig ondernemer en ik ben trots op haar hoe ze dit allemaal doet. 

Omdat ik terugkijk op een super fijne tijd geef ik graag het stokje door aan Manja.