Frans op het krukje waar hij vorig jaar 3 uur op heeft gestaan
Frans op het krukje waar hij vorig jaar 3 uur op heeft gestaan

Last man standing Frans van Zaalen

Algemeen

SCHERPENZEEL Stichting MIND organiseert op zaterdag 24 september 2022 ‘Last man standing’ op de Neude in Utrecht om geld in te zamelen voor het ondersteunen van mensen met psychische klachten. 

Elke Scherpenzeler zal wel een vinkje kunnen zetten bij een van de 131 psychische aandoeningen die op de lijst van MIND staan, zoals: angst, depressie, stress en verslavingen.

MIND is een onafhankelijke maatschappelijke organisatie die zich sterk maakt voor een psychisch gezonder Nederland en een stem geeft aan alle mensen met (beginnende) psychische klachten en hun naasten. 

MIND is hét aanspreekpunt in Nederland voor alle vragen rond psychische gezondheid.

Op de Neude is plek voor honderden mensen om minimaal 3 uur en maximaal 6 uur op een korte paal te staan en daarmee geld op te halen voor een psychisch gezonde samenleving.

Hoe kun je meedoen? 

De gemakkelijkste manier is om via Scherpenzeler Frans van Zaalen een donatie te doen die rechtstreeks bij MIND wordt gestort. 

Ga naar www.lastmanstanding.nl en zoek naar Frans van Zaalen. 

Natuurlijk kan je je ook aanmelden om zelf op de Neude te komen staan.

Waarom doet Frans mee aan Last man standing? 

Hij vindt dat psychisch in balans zijn een van de belangrijkste punten is voor een fijn leven en een harmonieuze samenleving. 

Een naaste van Frans heeft jaren lang te kampen gehad met een ernstige eetstoornis en zelf heeft hij in zijn jeugd vaak migraine gehad. 

Hij weet dus hoe fijn het is om zonder psychische klachten te zijn en daar hebben mensen meestal hulp bij nodig en daarvoor is geld nodig. Dus alvast bedankt voor je donatie. 

De donaties die Frans en vele anderen ophalen worden onder meer ingezet voor projecten gericht op de mentale gezondheid van jongeren.

Meer informatie staat op www.lastmanstanding.nl