Afbeelding
foto's: C.M. Vonk

Scherpenzeel wint van Oranje Wit

Sport

VOETBAL De wedstrijd begon 14.30 uur. Oranje Wit maakte het Scherpenzeel best wel lastig in het eerste kwartier, maar toch komt Scherpenzeel op voorsprong nadat de keeper van Oranje Wit Olivier in de 9e minuut onderuithaalde.

Penalty voor Scherpenzeel. Olivier, die zelf de penalty nam, zette Scherpenzeel op 1-0. Even later was het Stef die een handsbal veroorzaakte en een gele kaart kreeg en een vrije trap op een gevaarlijke plek, maar die belandde in de muur. Scherpenzeel die het betere van het spel kreeg kwam in de 31e minuut op 2-0 door weer een doelpunt van Olivier, na een mooie aanval over rechts via Soef en Arwin. De eerste grote kans van Oranje Wit kwam in de 34ste minuut, maar die werd goed door Stef gepakt. In de 36ste minuut is het weer Olivier die een hattrick scoorde. 3-0 voor Scherpenzeel na goed doorzetten van Mourad.

En zo ging Scherpenzeel met een goede score op weg na de rust, maar in de 44ste minuut was het toch nog Lars die de ruststand op 4-0 bracht.Tweede helft was het Scherpenzeel dat goed bleef voetballen, in de 65ste minuut kwamen Mart en Ilias in het veld voor Mourad en Soef.

Ilias schoot nog een keer op de paal. In de 72ste minuut komt Mark voor Eef. In de 70ste minuut werd het ook nog 5-0 door Arwin. In de laatste 15 minuten worden Stef en Björn nog gewisseld voor Coen en Jouke.

Scherpenzeel behaalde weer een mooie 5-0 overwinning in een sportieve wedstrijd tegen Oranje Wit en bleef koploper in de 1e klas. Juna Hardeman was vandaag de pupil van de week. Foto’s: C.M. Vonk