Afbeelding

Estafettepen: Kevin van Deuveren

Algemeen

Geboren op: 02-10-1990.

Geboorteplaats: Amersfoort.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Single, maar deel een woning met de beste grensrechter van vv. Scherpenzeel (hij schijnt 100.000 fans te hebben).

Hobby’s: Vooral sporten waarbij je zo’n rond ding nodig hebt waar je tegenaan moet slaan, schoppen, koppen of gooien. Voetballen doe ik graag bij de blauwwitte club in het dorp. Op de tennisbaan of die kantine kun je mij meestal 1 keer in de week wel tegen komen. Daarnaast vind ik het leuk om met vrienden uit te gaan of een activiteit te doen zoals bowlen. Ook al moet ik eerlijk zeggen dat ik de laatste keer met zoveel verschil won, dat ik bang ben dat Richard Wolswinkel en Sjeng van Elst nu een andere activiteit uitzoeken. Mocht ik dan nog tijd over hebben in de week dan gooi ik op donderdag in de blauwwitte kantine graag een paar dartpijlen in het bord tijdens de dart competitie. 

Opleiding: De HAVO afgerond op het Rembrandt College in Veenendaal en daarna gestudeerd in Nijmegen op de hogeschool. 

Huidige beroep: Aspirant in opleiding bij de politie.

Wat vind je leuk aan dit werk: De afwisseling in werkzaamheden, geen werk van 9 tot 5, voldoening die je uit je werk haalt en niet wetende wat de volgende dag staat te gebeuren.

Waar kun je meer tijd voor nemen: Op visite gaan bij me vader. Machtig mooie kerel, maar voor de liefde naar Brabant verhuist en dan fiets je niet even snel langs zoals in dit dorp. Zijn grootste hobby is motorrijden en laat ik nou net vorig jaar ook dat vakje hebben gevuld op mijn rijbewijs. Dus vanaf dit voorjaar gaan we samen met mijn andere broer erbij mooie ritten maken.

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Elke dinsdag eet ik bij opa Tjeu en oma Leny, beide in de tachtig en nog altijd goed bij verstand. Het beste advies klinkt dan: “Eet je niet misselijk jongen”. Dat probeer ik dan ook op te volgen totdat er toch nog een schep zuurkool in de pan zit en je verontwaardigd aan wordt gekeken waarom je dat dan niet opeet. Dan eet ik dat schepje toch nog op, zodat trotse opa kan zeggen dat hij precies genoeg heeft gemaakt.

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Iedereen mag van mij geloven wat ze zelf willen zolang je elkaar maar in de waarden laat. Ik geloof lekker in mezelf en op moment van schrijven nog meer in het eerste van vv Scherpenzeel na een 2-8 overwinning. 

Als vrijwilliger actie: Ik stop graag een fluit in mijn mond. Nou ja, ik blaas er gewoon graag op. Ik merk dat dit misschien nog te weinig duidelijkheid geeft en helpt het als ik zeg dat ik dit als scheidsrechter doe, tijdens de wedstrijd op het veld met zo’n plastic fluitje. De komende thuiswedstrijden fluit ik de veteranen van vv Scherpenzeel en deze wedstrijden zijn het leukste want daar wordt nog wel eens om een gele of rode kaart gevraagd.

Waar krijg je het meeste energie van: Wanneer ik word opgebeld door opa en oma om een klusje te doen en dit achteraf maar een paar minuten duurt terwijl je denkt 3 uur bezig te zijn. Leuke uitstapjes doen met de kinderen van me zus en ze na een leuke dag weer afzetten. 

Hoe breng je je vrije tijd door: Zoals ik al vertelde door veel te sporten en daarna gezellig in de kantine een biertje te nuttigen. Maar lekker in het bos een wandeling maken kan ik ook van genieten. 

Van welke sport word jij actief: Ik denk toch het meest van een rondje hardlopen langs het Valleikanaal. Verstand op 0 en gewoon rennen al zullen de meeste zeggen dat ze me zien rollen.

Van welke muziek word jij blij: Tijdens de studie luister ik graag naar Andrea Bocelli of Eros Ramazzotti. Ik ga ook graag naar festivals zoals Into the Woods en Wildeburg waar voornamelijk Techno wordt gedraaid. Als kers op de taart ga ik deze zomer met oma naar Maastricht om die man met de lange manen en viool eens aan te horen. Zo’n dagje wordt ik blij van.

Favoriete vakantie is in: Epe op camping de Jagerstee lekker staan met de vouwwagen kan ik wel van genieten. Maar het liefste zou ik nog een keer richting Azië gaan voor een langere reis.

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Vet en veel zit je bij mij al snel in de goede hoek. Als ik dan toch iets moet kiezen was het afgelopen zomer op het eiland Kos, waar lokale gids Marcel ons een biefstukje liet voorschotelen van voortreffelijke kwaliteit. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Denk niet te veel na over later, want zie later maar eens te halen. Pak de eerste bitterbal, wat ze kijken je altijd aan als je de laatste pakt. En als laatste kijk vooral naar jezelf voor je een mening hebt over een ander.

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Helemaal niets! Heb alstublieft respect voor mijn nachtrust.

Goede voornemens: Minder vet en veel eten wat over het algemeen steeds beter gaat. Maar blijven genieten als een Bourgondiër is belangrijk.

Welke droom zou je graag uit zien komen: Dat de wapens eens een keer worden neergelegd in Oekraïne voordat dit nog meer dan nu uit de hand loopt.

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Dat ik ooit met een tv-programma heb meegedaan in 2018 en ik me daar versprak. Dat blijft nog steeds hilarisch tijdens het samenkomen.

Als je iets zou mogen veranderen in Scherpenzeel, wat zou je aanpakken: De benzineprijs die altijd hoger is dan in de omgeving. Of een padelbaan, dat mist het dorp echt.

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Ik vind dat zorg in algemeen en ontwikkeling van kinderen voorop moet staan. Zorg daarnaast voor woningen/appartementen die betaalbaar zijn i.p.v. bezig te zijn met Zwarte Land 2 bijvoorbeeld. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Scherpenzeel: Scherpenzeel is gewoon een fijn dorp om in te wonen. Op de fiets ben je overal zo en dan kom je vaak ook nog wel eens een bekende tegen om een praatje mee te maken. Iedereen heeft een andere gedachte of levenswijze en dat wordt hier over het algemeen van elkaar gerespecteerd. Daadkrachtig dorp dat ook nog eens een hoop natuur heeft. Mooiste plekje van Scherpenzeel vind ik het park met Huize Scherpenzeel waar je helaas niet mag vissen.

Wie of wat is belangrijk in je leven: Familie en vrienden zijn belangrijk in het leven. Mensen die dichtbij je staan en waar je je gevoel aan kwijt kan als dit nodig is.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Als mensen lachen om de grappen die ik maak of bij ze uithaal. Mensen voor de gek houden is ook wel een hobby van me.

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: 

Klinkt allemaal cliché maar ik ben het meest dankbaar dat iedereen zo gezond mogelijke de nieuwe week weer in is gegaan en wij eigenlijk niet zoveel te klagen hebben in dit mooie dorp.

Estafettestokje gaat naar: Robert Koster.

Omdat: Ik ken Robert nu al wat jaren, maar wat deze man de laatste tijd presteert in zijn leven is het schrijven waard. Als ruwe diamant kwam hij tennissen bij tv de Bree en nu al komen mensen bij zijn wedstrijden kijken omdat hij ongelofelijke tennis laat zien. Daarnaast is Robert de tegenhanger van onze blauw Pietertje en zorgt Robert nog weleens voor amusement in de Valleivogels kantine.