Afbeelding
foto: Bibliotheek Scherpenzeel

Bingo bij SeniorWeb Scherpenzeel

Algemeen

SCHERPENZEEL Vindt u het ook leuk om bingo te spelen? Kom dan op dinsdagavond 13 februari naar DigiCafé XL in de Breehoek. We spelen dan De DigiHandig Handige apps Bingo.

Met deze speciale bingo maakt u niet alleen kans op een prijs, maar maakt u ook kennis met allerlei handige apps. Van online boodschappen doen tot mobiel bankieren, en van fit blijven met apps tot aan nieuwe dingen leren. Deze bingo is voor iedereen die een normale bingo kan spelen. U hoeft geen digitale expert te zijn, dus kom gezellig meedoen!

De bingo begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Meedoen is gratis en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De bingo wordt gehouden in de Bibliotheek Scherpenzeel, Marktstraat 59. SeniorWeb Scherpenzeel organiseert verschillende activiteiten in de vorm van trainingen, workshops, zowel voor beginners als de meer gevorderden. Het DigiCafe: Tweewekelijks op de donderdagochtend, in februari op 8 februari en 22 februari van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek in de Breehoek, Marktstraat 59, Scherpenzeel. 
Voor meer informatie: www.seniorweb.nl/scherpenzeel of bel 033-2773107.