Afbeelding
Pas Schoenmode

GEEN BlackFriday bij Pas schoenen, maar...

Ondernemend

Wel een fijne korting voor u als gewaardeerde klant en u helpt bij aankoop van uw nieuwe schoenen concreet mensen die het heel hard nodig hebben. Pas doet het dit jaar net wat anders. Ontkomen aan de BlackFriday gekte lukt niet meer maar we geven er wel graag onze eigen invulling aan.

 Hoe werkt het?

Op héél veel schoenen geven we 20% korting.

10% kassakorting is direct voor u als klant en 10% van uw aankoopbedrag maken wij over naar stichting Kom over en Help voor de vele (oorlogs)slachtoffers overal ter wereld. Zo heeft u zelf een mooi voordeel én help je heel concreet mensen in nood met een mooi bedrag.
Tevens staat er vanaf donderdag een container voor de winkel aan de Dorpstraat. Hier kun je je oude, nog draagbare schoenen inleveren zodat we nog meer mensen kunnen blij maken met fijne schoenen.
De actie start donderdag en is geldig tot en met zaterdag. Zo spreiden we de drukte. Kom gewoon eens binnen lopen. Met merken als o.a. : Blackstone, Gabor, ViaVai, Floris van Bommel, X-Sensible of Durea is het aanbod voor dames, heren en kinderen erg divers. We zien u graag in onze winkel! De mooiste schoenen shop je gewoon lokaal.

Helpt u ons een mooi bedrag op te halen?

De koffie met lekkers staat klaar!