Afbeelding
Stefan van den Brink

Estafettepen: Stefan van den Brink

Algemeen

Geboren op: 26 augustus 1996.

Geboorteplaats: Zeist.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: In een relatie en samenwonend in Scherpenzeel met Maaike Henken.

Hobby’s: Voetballen, bordspellen spelen en met vrienden afspreken. 

Opleiding: HBO Accountancy.

Huidige beroep: Assistent-accountant.

Wat vind je leuk aan dit werk: Het leukste aan dit werk vind ik dat ik de ondernemers kan helpen met hun financiële administratie en het opstellen van hun jaarrekeningen en belastingaangiftes. Dit zodat zij kunnen doen waar ze het beste in zijn en dat is ondernemen. Daarnaast is het intensieve contact met de klant en collega’s iets wat ik zeer leuk vind aan dit werk. Er zijn daarnaast ook genoeg doorgroeimogelijkheden zodat ik nog lang niet uitgeleerd ben en nog veel stappen kan maken. 

Waar kun je meer tijd voor nemen: Wat meer stilstaan bij kleine dingen je hebt behaald. Hierdoor kan je ook van de kleine dingen wat meer genieten. 

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Werk hard en blijf altijd nieuwsgierig; er is altijd nog wat bij te leren in het leven. 

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Ik ben christelijk opgevoed maar op dit moment ben ik niet bezig met het geloof.

Als vrijwilliger actief in: Tot voor kort bij S.V. de Valleivogels als penningmeester van de supportersclub AVV en nu ben ik penningmeester bij de Vrienden van Valleivogels. 

Waar krijg je het meeste energie van: Als ik mooie opdrachten op mijn werk mag oppakken en hiermee de klant echt help. Daarnaast krijg ik ook heel veel energie van lekker op vakantie gaan en tijd doorbrengen met mijn vrienden en vriendin. 

Hoe breng je je vrije tijd door: Leuke dingen ondernemen met familie en vrienden en lekker thuis op de bank zitten Netflixen met Maaike. 

Van welke sport word jij actief: Voetballen in het 1ste van Valleivogels

Van welke muziek word jij blij: Ik luister vooral top 50 hits die er op dat moment zijn en een beetje R&B.

Favoriete vakantie is in: Amerika. Hier is alles te vinden. De mooie steden waar veel te zien is maar ook de natuurparken waar je lekker doorheen kan wandelen. 

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Dat is denk ik een heerlijk malse tournedos geweest. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Zorg dat je gelukkig bent in je leven, ben je dat op een moment niet meer, neem de tijd om te evalueren waar dat aan ligt en verander in je leven zodat je wel weer gelukkig bent. 

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Ik slaap liever gewoon door maar waar je mij eventueel wakker voor kan maken is een Durum Doner van de Amore. 

Goede voornemens: Meer spontaan langsgaan bij familie en vrienden. 

Welke droom zou je graag uit zien komen: Dat ik nog lang, gelukkig en gezond in Scherpenzeel kan blijven wonen met Maaike. 

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Dat ik een ambitieus, druk, gezellig en sociaal persoon ben waar je goede gesprekken mee kan voeren. 

Als je iets zou mogen veranderen in Scherpenzeel, wat zou je aanpakken: Ik zou zo 1,2,3 niet wat veranderen aan Scherpenzeel. Wel zou ik het mooi vinden als er sneller beslissingen genomen kunnen worden over bestemmingsplannen voor de bouw van huizen en dan ook de bouw meteen in gang te zetten. Mijn leeftijdsgroep kan nu bijna zonder hulp van ouders geen huis meer kopen terwijl de meeste wel graag in Scherpenzeel blijven wonen. 

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Ik zou hier zelf geen antwoord op kunnen geven. Wel is het belangrijk om goed te luisteren naar de gemeente wat zij het belangrijkste vinden waar het geld naartoe zou moeten gaan en hier een goede afweging op te maken. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Scherpenzeel: Het park bij Huize Scherpenzeel. Mooi om midden in het dorp een groen hart te hebben waar je even tot rust kan komen. 

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mijn ouders zijn het meest belangrijk in mijn leven. Ze hebben mij gevormd tot hoe ik nu ben en daar ben ik ze heel dankbaar voor. 

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Mijn vriendin Maaike.

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Dat mijn ouders lekker een week op vakantie konden naar Tenerife en dat mijn jongste zusje daarom een week bij ons heeft gelogeerd. 

Estafettestokje gaat naar: Corwin Broekhuizen.

Omdat: Corwin een vriend van mij is en wij samen voetballen bij het 1ste van Valleivogels. Daarbij denk ik dat Corwin leuke antwoorden zal verzinnen en ben ik benieuwd aan wie hij de Estafettepen door gaat geven.