Afbeelding
Corwin Broekhuizen

Estafettepen: Corwin Broekhuizen

Algemeen

Geboren op: 16 augustus 1995.

Geboorteplaats: Scherpenzeel.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Samenwonend met Sharon de Greef.

Hobby’s: Voetbal, skiën en met vrienden afspreken.

Opleiding: HBO Bedrijfseconomie.

Huidige beroep: Business Controller op de afdeling Finance & Control bij Modiform B.V.

Wat vind je leuk aan dit werk: Een toegevoegde waarde kunnen leveren aan een onderneming, waarbij je met veel verschillende aspecten van een bedrijf bezig kunt zijn. Daarbij vind ik het interessant om de financiële situatie van een bedrijf in beeld te hebben en door middel van analyses en rapportages te kunnen monitoren waar kansen liggen of juist te zien waar risico’s kunnen ontstaan.

Waar kun je meer tijd voor nemen: De tuin netjes houden.

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Geniet van het leven! En dat lukt aardig.

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Christelijke opvoeding gehad, momenteel ben ik weinig bezig met het geloof.

Als vrijwilliger actief in: Eerlijk gezegd komt het daar weinig van. Ik probeer af en toe bij Valleivogels te helpen.

Waar krijg je het meeste energie van: De (positieve) resultaten zien van zaken waar je aandacht aan hebt gegeven. Bijvoorbeeld een rapportage uitvoeren met daarbij verbetervoorstellen en later de resultaten daarvan kunnen analyseren. Ook op sportief vlak speelt dat een rol, je traint om beter te worden en op zaterdag hoop je winnend het veld af te stappen.

Hoe breng je je vrije tijd door: Leuke dingen doen met mijn vriendin of met vrienden.

Van welke sport word jij actief: Voetbal in de a-selectie van Valleivogels en het lijkt me leuk om later vaker te gaan mountainbiken. En skiën niet te vergeten.

Van welke muziek word jij blij: Dat verschilt per dag, maar het meest luister ik naar popmuziek.

Favoriete vakantie is in: Wintersport vind ik fantastisch en in de zomer ga ik graag naar de zon in een gezellige omgeving.

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Een pizza op het eiland Lipari vlakbij Sicilië, ze kenden daar alleen een Italiaanse menukaart, maar de pizza was het vertalen van de menukaart meer dan waard.

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Met doorzettingsvermogen en geloof in jezelf kun je heel ver komen, dat heeft mij enorm geholpen in mijn studie.

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Dat zal al een opgave worden, maar voor een reis richting de sneeuw word ik graag wakker.

Goede voornemens: Dat wordt alleen op nieuwjaarsdag gevraagd toch? Eigenlijk ben ik al erg tevreden!

Welke droom zou je graag uit zien komen: Ik zou graag nog eens een mooie reis willen maken.

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Lijkt me niet verstandig om dat te vertellen, maar meestal gaat het over mijn droge humor.

Als je iets zou mogen veranderen in Scherpenzeel, wat zou je aanpakken: Ik woon met veel plezier in Scherpenzeel en weet zo niet wat ik zou veranderen.

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Daar ben ik te weinig mee bezig om een goed antwoord te kunnen geven. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Scherpenzeel: De Grebbeline met daarnaast het Valleikanaal, ideaal voor een mooie wandeling.

Wie of wat is belangrijk in je leven: De gezondheid van mensen die dicht bij mij staan, zijn vooral mijn vriendin, familie en vrienden.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Een goede grap, al is de grap soms van mijzelf.

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Dat Sharon en ik ons jubileum hebben gevierd, we zijn 10 jaar samen.

Estafettestokje gaat naar: Wilbert Thomassen.

Omdat: Wilbert een goede vriend is en interessante verhalen te vertellen heeft. Daarnaast zal hij niet zomaar opgeven bij een tegenslag en hij staat vaak positief in het leven, dat vind ik mooi om te zien!