Floris Valkenburg
Floris Valkenburg Westerduin, Holleweg 18i, 3925LW Scherpenzeel ; 033-2771636

Column: Floris Valkenburg (VVD)

Column

Een nieuw begin 

Ongeveer een jaar geleden werd ik verkozen tot lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen. Bijzonder dat we met maar liefst twee zetels in de gemeenteraad zitten. Na een lange verkiezingstijd mag ik mezelf nu echt fractievoorzitter noemen van de VVD Scherpenzeel. 

Het voelt mooi om op deze manier iets te kunnen betekenen voor de maatschappij. Bijvoorbeeld waar het gaat om zorg, ruimtelijke ordening of die boom die u graag wil behouden voor uw huis. Dit is mijn manier om iets terug te doen voor de mensen die mij hun vertrouwen hebben gegeven door op mij te stemmen en voor alles wat de maatschappij mij gegeven heeft.

Ik ben blij als je mij een berichtje stuurt om te laten weten wat je belangrijk vindt. Voor jou en de andere inwoners is tenslotte waarvoor ik het doe. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een bericht over de herinrichting van het centrum. Wanneer dat nou eindelijk gaat gebeuren en of we als politiek toch geen ondoordachte dingen gaan doen. Ik vind het juist belangrijk dat plannen door inwoners worden gedragen. 

Als politici vertellen we heel graag wat wij belangrijk vinden. Maar ik hoor juist graag wat u belangrijk vindt, zodat ik mij daarvoor kan inzetten.Raadswerk kost veel tijd, voorbereiding van de raad, verdiepen in de onderwerpen en alle overleggen en vergaderingen. Het helpt mij enorm als er mensen zijn die willen meedenken of dat u mij laat weten wat u belangrijk vindt. 

Zo kan ik mijn werk beter doen. Ik ben benieuwd, wat vindt u belangrijk? Wat wilt u mij meegeven? Waar wilt u dat ik mij hard voor maak? 

Laat het mij weten! 

U kunt mailen naar florisvalkenburg@gmail.com of whatsappen naar 0622851390.

Je kunt je op deze wijze ook aanmelden voor de VVD whatsappgroep liberaal dorpsbelang waarin we met elkaar in gesprek gaan en fysiek bij onze vergaderingen.

Floris Valkenburg,
Fractievoorzitter VVD

Floris Valkenburg,
Fractievoorzitter VVD