Afbeelding
Wilbert Thomassen

Wilbert Thomassen

Geboren op: 22 september 1995.               

Geboorteplaats: Amersfoort.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: Binnenkort samenwonend met Mareille Valkenburg. 

Hobby’s: Voetbal, muziek luisteren, klussen en afspreken met vrienden.

Opleiding: Ontwerpend Meubelmaker in Nieuwegein.

Huidige beroep: Interieurbouwer/tekenaar bij E.V.E. Interieurbouw in Renswoude.

Wat vind je leuk aan dit werk: De afwisseling. Van het contact met zowel particulieren als zakelijke klanten, het maken van ontwerp/werktekeningen van het interieur tot uiteindelijk het produceren/monteren.

Waar kun je meer tijd voor nemen: Af en toe eens een spontaan bezoekje bij vrienden of familie. 

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Dat was met voetbal. Van mijn oude trainer Dennis van der Steen bij Valleivogels, durven fouten te maken. Hij zei: je kunt 9 van de 10 slechte acties maken, maar wanneer er 1 lukt waar een goal uit ontstaat hoor je niemand meer over de foute acties. Die mindset heeft mij op voetbalgebied erg geholpen. 

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Gelovig opgevoed, op het moment doe ik niks met het geloof.

Als vrijwilliger actief in: Niks. 

Waar krijg je het meeste energie van: Op werkgebied de tevredenheid van de klant na een mooi opgeleverd stuk interieur. Op sportvlak, helaas al een tijd geblesseerd aan mijn knie. Maar kijk er nu al enorm naar uit om weer op het veld te staan bij Valleivogels. Dat vooruitzicht geeft mijn veel energie en motivatie! 

Hoe breng je je vrije tijd door: Gezelligheid opzoeken, met vriendin en vrienden.

Van welke sport word jij actief: Voetbal. Op het moment revaliderende, maar proberen weer fit te raken. Daarnaast ben ik ook erg geïnteresseerd in wielrennen, blijf het een waanzinnige sport vinden. Voornamelijk het kijken gaat me erg goed af, met een specifiek oog op fenomeen Mathieu van der Poel.

Van welke muziek word jij blij: Enorm breed genre, van Red Hot Chili Peppers tot Snelle. Maar je maakt me wel blij wanneer er een stevige gitaar in een liedje te horen is. 

Favoriete vakantie is in: Niet specifiek een voorkeur. Uiteraard moet het er wel zonnig zijn en moet de combinatie mogelijk zijn tussen actieve bezigheden en rustmomenten. 

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: Een heerlijk dessert-gerecht op Ibiza. Chocolade mousse, wel erg machtig op de maag maar oh zo lekker op de tong. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Proberen met een positieve gedachte te leven + geloven in jezelf. Met die twee zaken kan ieder mens een hoop bereiken!

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Lastige vraag, laat mij maar lekker liggen.

Goede voornemens: Meer stilstaan bij mooie, dankbare momenten. 

Welke droom zou je graag uit zien komen: Een mooi/gezond gezin te stichten met Mareille.  

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Dat moet je aan hun vragen, hopelijk iets positiefs. 

Als je iets zou mogen veranderen in Scherpenzeel, wat zou je 

aanpakken: Meer betaalbare woningen voor jongeren. 

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Te weinig kennis/interesse om een goed antwoord te geven. 

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Scherpenzeel: Valleivogels en met name de kantine spreekt mij erg aan. 

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mareille, vrienden en familie.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: De show van Jochem Myjer: Adem in, Adem uit. Blijft lachen elke keer. 

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: De geslaagde operatie van mijn achterneefje Max (echt een strijder).

Estafettestokje gaat naar: Hilde Tanghe.

Omdat: Hilde, mijn nicht, is onlangs gestopt met jarenlang volleyballen in dames 1 van Set Up '69. Het afscheid nemen was niet makkelijk, daarom wil ik haar graag in het zonnetje zetten!