Afbeelding
Bibliotheek Scherpenzeel

BoekStartdag in de bieb

SCHERPENZEEL Op zaterdag 11 juni doet de Bibliotheek Scherpenzeel voor de tweede keer mee met de landelijke BoekStartdag. Op deze dag heet de Bibliotheek de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom. Ouders kunnen samen met hun kindje(s) meedoen aan leuke activiteiten en ontdekken hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Er is deze dag van alles te doen in de Bibliotheek. Er zijn verschillende knutseltafels waar zelfs de allerkleinsten zich al kunnen vermaken. Ook kunnen de kinderen luisteren en kijken naar mooie boeken die voorgelezen worden door medewerkers van Kinderopvang Logé 

in Huis, spelen met speelgoed van Speel-O-Theek de Speelvallei, kennismaken en spelen met sensopatische bakken van Happy Kids en Minisoos, luisteren en kijken naar digitale prentenboeken, spelen met de Bee-Bot (een kindvriendelijke robot in de vorm van een bij) en nog veel meer.

Medewerkers van gastouderbureau Gastou, Buurtgezinnen en Ouder en Kind Kaffee zijn ook aanwezig.

Kinderen die nog geen lid van de Bibliotheek zijn, kunnen tijdens deze ochtend ingeschreven worden als lid van de Bibliotheek. Kinderen tot en met 2,5 jaar krijgen dan het BoekStartkoffertje met daarin twee leuke boekjes cadeau. Oudere

kinderen krijgen een miniknuffeltje bij inschrijving.

De Boekstartdag is op zaterdag 11 juni van 10.00 – 12.00 uur in de Bibliotheek in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. De toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Voor vragen is de Bibliotheek telefonisch bereikbaar via tel. 033-2773107.