Cultureel Café Scherpenzeel

SCHERPENZEEL Graag nodigen wij cultureel Scherpenzeel, alle betrokkenen en geïnteresseerden van harte uit voor het Cultureel Café op 14 november. Het doel? Elkaar ontmoeten, inspireren en verbinden door kennis uit te wisselen!

Met behulp van deze informele avonden willen we Cultureel Scherpenzeel bij elkaar brengen. Daarbij zoeken we ook de verbinding met onder andere winkeliers en ondernemers om zo evenementen, markten, kunstroutes, muziek, theater, dans, open podia en andere festiviteiten te creëren. Samen kunnen we het culturele aanbod van Scherpenzeel versterken en verbreden.

Tijdens deze avond wordt de nieuwe promotionele campagne gepresenteerd. Ook wordt er een toelichting gegeven over de regionale cultuur subsidie en de invulling rondom de Scherpenzeelse besteding daarvan. Aansluitend vertellen de winkeliers meer over hun plannen voor de grote Kerstmarkt. Na de presentaties gaan we genieten van de muzikale optredens van het Open Podium. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. 

Wilt u ook graag optreden op het Open Podium? Het Open Podium is voor beginnende en gevorderde artiesten van iedere leeftijd. Er is ruimte voor muziek, zang, dans, toneel en comedy. Als muzikant hoef je alleen je eigen instrument mee te nemen. Er staat een installatie klaar waarop u kunt inpluggen. U kunt zich aanmelden via m.giel@scherpenzeel.nl of schrijf u in via onze Culturele partners.

Het Cultureel Café wordt georganiseerd op maandag 14 november 2022 van 19:30-23:00 uur in Grand Café de Breehoek.

Programma
19:30 uur Inloop 
19:45 uur Welkomstwoord
20:00 uur Promotionele campagne ‘Winterfestival in Scherpenzeel’
20:10 uur Presentatie regionale cultuur subsidie
20:20 uur Winkelierscommissie over de Kerstmarkt 2022
20:30 uur Netwerkborrel en open podium
22:30 uur Einde

Iedereen (ook publiek) is welkom. Er wordt daarom een grote opkomst verwacht. Daarom vragen we u om uzelf en uw vrijwilligers voorafgaand aan te melden. Dit kan tot vrijdag 4 november 2022 via m.giel@scherpenzeel.nl 
We hopen u te mogen ontmoeten en kijken uit naar een gezellige en culturele avond!