Afbeelding
Joost Dekker

Estafettepen: Joost Dekker

Algemeen

Geboren op: 10-12-1981

Geboorteplaats: Amersfoort

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: 3 jaar getrouwd met Eline. Wij zijn de de ouders van 2 fantastische dochters, Lauren is 10 jaar en Mirren is bijna 8.

Hobby’s: Biljarten, tennissen en een potje tafeltennis is wel voor mij weggelegd. Met vrienden en familie lekker borrelen.

Opleiding: MEAO Amersfoort. Verdere ontwikkeling door leeftijd en regelmatig cursussen gevolgd.

Huidige beroep: Ik werk ruim een jaar voor mezelf en ben met Gino Teske ook ruim een jaar geleden een bedrijf gestart. Dat doe ik nu 50/50. Voor mezelf help ik bedrijven de bedrijfsstructuur op orde te brengen en te helpen met veiligheid en ik verhuur mezelf als interim(manager). 

Wat vind je leuk aan dit werk: Ik probeer alleen nog maar dingen te doen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg, dat lukt aardig, ondernemen is wel keihard werken maar geeft veel voldoening.

Waar kun je meer tijd voor nemen: Ik heb veel gedaan voor het verenigingsleven Door de drukte nu, ligt dat wat op een lager pitje, dat mis ik wel.

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: Dat je moet doen waar je je goed bij voelt!

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: Christelijk ben ik opgevoed, hoe ik in het leven sta; Help elkaar en kijk naar elkaar om! Maak er iets moois van! 

Als vrijwilliger actief in: Secretaris van turnvereniging GV DOTO en hockeycoach (samen met Jeroen Valkenburg) van de MO12-2 van de Holestick in Scherpenzeel.

Waar krijg je het meeste energie van: Anderen helpen, gezelligheid met vrienden en mijn gezin!

Hoe breng je je vrije tijd door: Veel ben ik te vinden bij mij vrienden, even een bakkie doen, potje tennissen of tafeltennis. Lekker thuis keutelen en een spelletje doen.

Van welke sport word jij actief: Voetbal, maar tegenwoordig alleen voor de TV.

Van welke muziek word jij blij: Alle muziek is prima, als het maar niks met rap te maken heeft.
Favoriete vakantie is in: Oostenrijk, prima eten, heerlijk rustig en je kan veel actieve dingen doen.

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: De erwtensoep van ma!

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Je hoeft niet altijd een 10 te halen, doe je best en help elkaar!

Waarvoor kunnen ze je wakker maken: Liever niet, maar als het toch moet dan een gezellig feestje met vrienden en familie! 

Goede voornemens: Stoppen met roken in 2022.

Welke droom zou je graag uit zien komen: In goede gezondheid veel mooie en leuke dingen doen met ons gezin.

Welk verhaal vertellen je familie of vrienden altijd over jou: Dat is een lastige, ik denk dat ze zeggen dat ik sociaal ben, grote mond heb, maar klein hartje (klopt Judith).

Als je iets zou mogen veranderen in Scherpenzeel, wat zou je aanpakken: Helemaal niks, Scherpenzeel is voor mij zo helemaal top en laten we vooral Scherpenzeel blijven!

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: Wellicht wat minder mensen in laten vliegen door de gemeente en zelf, of de Scherpenzeler zelf meer betrekken bij het bedenken of uitvoering hiervan.

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Scherpenzeel: Laatst heb ik nog met klanten door het park gelopen nadat we bij de Kromme Hoek hebben gegeten. Maar met name het park is een geweldige plek voor de jeugd waar geregeld iets leuks wordt georganiseerd.

Wie of wat is belangrijk in je leven: Mijn gezin, familie en vrienden!

Wat brengt een lach op jouw gezicht: Als mensen het naar hun zin hebben, dan is alles goed.

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: Dat Eline mij goed heeft verzorgd aangezien ik niet helemaal fit was, Eline bedankt!!

Estafettestokje gaat naar: Wilco van Ginkel

Omdat: Wilco is een mooie vent, helpt ook graag anderen en is altijd vrolijk!