Kinderburgemeester gezocht

Scherpenzeel zoekt, voor de periode van één kalenderjaar, een Kinderburgemeester m/v die onze burgemeester kan ondersteunen in haar representatieve taak.

Wij zoeken kinderen die niet op hun mondje zijn gevallen en het leuk vinden om met of namens de burgemeester de gemeente te vertegenwoordigen bij evenementen, herdenkingen en bijzondere ontvangsten. Denk bijvoorbeeld aan de Boomplantdag, Dodenherdenking, de opening van de Koningsspelen en de ontvangst van Sinterklaas.

Woon jij in Scherpenzeel en/of zit je in groep 7 van een basisschool in Scherpenzeel? Ben je enthousiast en niet bang om voor grote groepen mensen te staan én kun je dan ook nog deze groep mensen toespreken? Dan ben jij de kinderburgemeester die wij zoeken!

Vraag aan je ouders of je mag solliciteren en schrijf een brief aan de burgemeester van Scherpenzeel waarin je uitlegt waarom jij nou juist het kind bent dat de burgemeester bij het werk kan helpen. Laat je ouders de brief mede ondertekenen en stuur ‘m voor 1 december 2022 naar

Gemeente Scherpenzeel, Postbus 100, 3925 ZJ Scherpenzeel. Mailen mag ook: bestuurssecretariaat@scherpenzeel.nl