Afbeelding

VV Scherpenzeel wint tegen DZC met 1-3

Algemeen

VOETBAL Zaterdag vertrok de bus van de vv Scherpenzeel richting Doetinchem om daar aan te treden tegen DZC. DZC dat 1 verlies punt minder had dan Scherpenzeel.

Het was mooi zonnig weer, maar erg koud langs de lijn. De wedstrijd begon om 15.00 uur en vanaf minuut 1 was het Scherpenzeel die het heft in handen had zodat Stef weinig te doen had. Scherpenzeel, dat het beste van het spel had, kon voor de rust geen vuist maken om de kansen die ze kregen te verzilveren, het was Scherpenzeel wat de klok sloeg. Na de rust hetzelfde spelbeeld met een iets meer aanvallender DZC. Het was Scherpenzeel dat het beste van het spel had en dat er een doelpunt zou vallen voor de blauwen dat was niet zo moeilijk. Maar DZC ging wisselen en er kwamen 2 verse krachten binnen de lijnen, DZC ging zich een beetje onder de druk uit voetballen maar Scherpenzeel hield het aardig dicht. Na een afgeslagen aanval pakte Stef de bal op gaf een lange bal op Arwin en die maakte het in de 71ste minuut op een assist van Stef 1-0 voor Scherpenzeel. DZC begon aanvallender te spelen maar in de 75ste minuut was het Scherpenzeel dat dacht te scoren maar miste net het doel. Soef en Eef werden vervangen door Illias en Bjorn. En in de 81 ste minuut kwam er een bal van de zijkant en daar stond een vrije man van DZC en iedereen die een blauw hart heeft die dacht, daar gaan we weer. Maar Scherpenzeel pakte de draad weer op en in de 87 ste minuut een schot van Arwin op de paal voor de voet van Olivier 1-2. In de blessure tijd was het Mark die een schitterende actie van Ilias afronden. En zo werd het 1-3 voor Scherpenzeel dat weer als koploper naar huis kon keren. Volgende week spelen we thuis tegen Oranje Wit uit Dordrecht, aanvang 14.30 uur C.M.V