Cultureel Café in winterse sferen

SCHERPENZEEL Afgelopen maandagavond 14 november jl. ontmoetten cultuurpartners, ondernemers en de gemeente elkaar weer in het Cultureel Café in de Breehoek. 

Samen zetten de partijen zich in om het dorp Scherpenzeel bruisend te houden door hun krachten te bundelen en samenwerkingen aan te gaan. Wethouder van Deelen opende, als portefeuillehouder Cultuur, het Cultureel Café. Er werd onder meer teruggeblikt op het afgelopen cultureel seizoen en stil gestaan bij de activiteiten die de komende wintermaanden zullen plaatsvinden onder de Heerlijk Scherpenzeel campagne ‘Winter Festival’.  Zo werd de Kerstmarkt door de winkelierscommissie toegelicht en vertelde Platteland Anders over het Kerstavondpad. Ook werd de Regionale Cultuursubsidie toegelicht, waarmee financiële mogelijkheden worden gerealiseerd voor culturele initiatieven op regionaal ‘Foodvalley’ niveau. Diverse muzikanten lieten tot slot van zich horen tijdens de afsluitende netwerkborrel. Tijdens het Cultureel Café werd Maike Giel van de gemeente Scherpenzeel bedankt voor haar inzet om de bij cultuur betrokken partijen bij elkaar te brengen. Maike neemt afscheid van haar functie en zal niet langer meer betrokken zijn bij de organisatie van de komende edities van het Cultureel Café. Meer informatie over de culturele activiteiten tijdens het Winter Festival? – Bezoek www.heerlijkscherpenzeel.nl


Inwonerspanel 
communicatie

SCHERPENZEEL De gemeente is benieuwd naar uw mening over de communicatie van de gemeente Scherpenzeel! Kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt? Informeren zij u voldoende over nieuwe ontwikkelingen? Zij horen graag hoe u de communicatie ervaart.

Via deze link: Inwonerspanel Scherpenzeel (survalyzer.eu) kunt u de gemeente laten weten wat u van communicatiemiddelen zoals de gemeentelijke website, de nieuwsbrief en social media vindt. Doet u mee?