Fotowerkgroep IVN exposeert “Een vrij onderwerp uit de natuur”

BARNEVELD/Scherpenzeel De fotowerkgroep van IVN Barneveld exposeert vanaf 3 januari in Kulturhus De Breehoek, Marktstraat 59 in Scherpenzeel. 

Het thema in 2023 is ‘Een vrij onderwerp uit de natuur’. Dit resulteert erin dat er diverse, bijzondere foto’s te zien zijn die de schoonheid van de natuur tonen: van insecten tot zoogdieren, maar er is meer! 

Wil jij zien wat de leden het afgelopen jaar in Nederland hebben gefotografeerd en wellicht inspiratie opdoen om zelf zulke mooie foto’s te maken, bezoek dan het Kulturhus! Je komt oog in oog te staan met een 

ree, maar ook met een vos. Verder is er aandacht voor de onderwaterwereld en het insectenleven. 

In totaal hangen er 20 foto’s van de leden van de fotowerkgroep. Het doel is mensen er op te wijzen hoe interessant en mooi de natuur is. De expositie hangt in Scherpenzeel tot 28 februari. 

Daarna zal de tentoonstelling van 28 februari t/m 25 april in Het Westhoffhuis in Lunteren te zien zijn. 

Vervolgens verhuist later dit jaar de expositie naar Barneveld (Schaffelaartheater: 25 april tot 30 juni), Renswoude (bibliotheek: 30 juni tot 

29 september) en Putten (vanaf 29 september tot de kerst). 

De fotowerkgroep zoekt ook nieuwe leden. Dus mocht je een keer mee op pad willen met de fotowerkgroep (op zaterdagochtend), dan kan dit. Je kunt dit laten weten aan de coördinator van de fotowerkgroep, Alie van den Brandhof. 

Voor verdere informatie kan contact worden opgenomen met Alie van den Brandhof (via ivnfotobarneveld@gmail.com) of via 06 308 15032.