Agenda Welzijn Scherpenzeel

Woensdag 18 januari 
09.30 uur is er de activiteit Natuurlijk Wandelen.
We starten met een kop koffie in De Inloop om daarna een uur te wandelen in en om Scherpenzeel.
10.00 uur – 12.00 uur is De Inloop geopend
Donderdag 19 januari
14.00 uur – 16.00 uur is De Inloop geopend
Maandag 23 januari
14.00 uur – 16.00 uur is De Inloop geopend
14.00 uur – 16.00 uur is er de activiteit “Creatief” (kosten zijn materiaalkosten)

Welzijn Scherpenzeel is de welzijnsorganisatie in de gemeente Scherpenzeel die mensen helpt in hun zoektocht naar de juiste ondersteuning op het gebied van (mantel) zorg, integratie, eenzaamheid, vrijwilligerswerk, vrije tijd en organisatie van leefbaarheid in de wijk. Locatie: Marktstraat 59 (Breehoek), eerste etage. Meer informatie via: 06-40653279 of 06-36458191 / info@welzijnscherpenzeel.nl


Presentatie BBB in de Breehoek

SCHERPENZEEL Op 15 maart kiest Nederland haar nieuwe leden van de Provinciale Staten en de leden voor de Waterschappen. 

Ook in de provincie Gelderland worden 55 nieuwe statenleden gekozen. 

De BBB neemt deel in alle provincies en in alle waterschappen met in totaal 550 kandidaten! De leden van de staten kiezen de nieuwe Eerste Kamer. 

Het worden belangrijke verkiezingen. BBB voert daarom actief campagne in alle provincies. 

Op dinsdagavond 31 januari vanaf 19.30 uur presenteert de BBB haar verkiezingsprogramma voor de provincie Gelderland in de Breehoek in Scherpenzeel. 

De bijeenkomst is gratis en vrij toegankelijk voor iedereen. Naast Rik Loeters, lijsttrekker voor BBB-Gelderland, spreekt Eric Kemperman, kandidaat Provinciale Statenverkiezingen Gelderland voor BBB. Kemperman is hoofd Programmateam voor het verkiezingsprogramma van BBB-Gelderland. 

Loeters en Kemperman zullen de standpunten presenteren waarmee de BBB deelneemt aan de PS-verkiezingen. 

‘Waar staat de BBB voor?’, ‘Is de BBB wel een stabiele partij?’ ‘Hoe denkt de BBB over andere zaken dan stikstof?’ Energie, wonen, openbaar vervoer, faunabeheer etc. Tijdens deze avond worden deze en meer thema’s toegelicht. 

Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en na afloop kunnen geïnteresseerden in gesprek met de kandidaat statenleden in het Grand Café van De Breehoek. Toegang is gratis en de koffie staat klaar!