Afbeelding

Bekerwedstrijd Scherpenzeel- Zuidvogels

Algemeen

VOETBAL Het was Scherpenzeel dat veel balbezit had en de tegenstander die loerde op een counter.

Het was Mark die een mooie kans kreeg, maar even later in de 16e minuut was het Barry Beyer die Scherpenzeel op 1- 0 bracht.

Maar nog geen minuut later was het Stef die de bal over zijn eigen doellijn liep 1-1. Arwin kwam over de rechter kant op, maar zijn teruggetrokken bal gaat via Eef net naast.

In de 23e minuut een grote kans voor Zuidvogels maar een goeie redding van Stef voorkomt een doelpunt.

In de 36e minuut is het Soufiane die de bal snoeihard inkopt na een mooie corner van Corné. 2-1.

Daarna in de 40e minuut een mooie aanval over. Ilias geeft een mooie voorzet en Corné schiet de bal heerlijk binnen. 3-1. In de 42e minuut verdiende Scherpenzeel een strafschop maar kreeg hem niet. En in de 44e minuut was het Zuidvogels die nog net voor de rust 3-2 maakte.

In de 53e minuut een mooie kans voor Zuidvogels, Stef brengt redding. In de 57e minuut is het Arwin die 42 maakt. In de 70e minuut komt er bij Scherpenzeel een dubbele wissel. Olivier en Guido komen in het veld voor Lars en Björn.

Zuidvogels krijgt ook zo zijn kansen maar het blijft alsnog 4-2. In minuut 75 wordt een doelpunt van Olivier afgekeurd wegens buitenspel. Zuidvogels komt in de 77e minuut op 4-3.

Dit was ook de eindstand en behaalde Scherpenzeel toch een moeilijke overwinning. Volgende thuiswedstrijd is 11 maart Scherpenzeel - Sliedrecht aanvang 14.30 uur