Afbeelding

Scherpenzeel pakt periodetitel

Algemeen

SCHERPENZEEL VV Scherpenzeel ging afgelopen zaterdag strijden om de 1e periodetitel Zuid 1 eerste klasse 1D.

Kwart over 12 vertrok de spelersbus van de vv Scherpenzeel. De spelersbus van de VV Scherpenzeel kwam om 13.00 uur aan in Gorinchem op het mooie sportpark van SVW. De wedstrijd stond onder leiding staat van scheidsrechter dhr. Harold van de Ketterij uit Goes (Zeeland). Bij Scherpenzeel stond vandaag in het doel Coen Uitewaal omdat de huidige keeper Stef vader is geworden (gefeliciteerd Stef en mevrouw Stef). Half 3, scheidsrechter Ketterij fluit voor de aanvang en het is onder goede weersomstandigheden Scherpenzeel dat gelijk de touwtjes in handen neemt wat direct 2 goede kansen oplevert. In de 1e minuut schoot Eef over, in de 20e minuut was het Soufiane die een diepe bal speelde op Arwin die schitterend inschiet ,1-0 Scherpenzeel. Een schot van Corné werd gestopt. Goaaaal, in de 24e minuut door een prachtige aanval over rechts waar de scheidsrechter goed de voordeelregel hanteerde. Arwin geeft goed voor op Lars die verwoestend uithaalt. 2-0. Scherpenzeel bleef heel goed bleef voetballen. In de 36e minuut was het Soufiane die de bal in een keer uit de lucht schiet, hard op de lat.

Door een mooie aanval over rechts is het Corné die via een mooie steekbal van Lars in de 38e minuut 3-0 maakt. Scherpenzeel speelt SVW helemaal zoek. En dan in de 44e minuut een mooie pass van Soufiane op Olivier en die maakt er 4-0 van wat tevens de ruststand is. Tweede helft. In de 55e minuut is het SVW dat op 4-1 komt . Scherpenzeel begon de 2e helft matig. In de 62e minuut wordt Soufiane gewisseld en Ilias komt in het veld. In de 64e minuut moest Coen een redding maken. In de 65e minuut is het Olivier die de 5-1 laat . 67e minuut: dubbele wissel Björn en Mark verlaten het veld en Guido en Timo komen erin.

In de 76e minuut een schitterende goal van Arwin, 6-1. In de 78e een vrije trap die via een Scherpenzeel’s been in het doel verdwijnt, 6-2. Dan zijn we in de 80e minuut als er een pass van Ilias richting Stijn Wilgenburg (eigen jeugd) gaat die voor 7-2 zorgt en in de 90e minuut was het weer Stijn Wilgenburg die de eindstand op 8-2 brengt. Nr 2 LRC speelde gelijk tegen DTS (2-2) waardoor Scherpenzeel ook nog 2 punten is uitgelopen op de concurrentie. Volgende week speelt Scherpenzeel weer een uitwedstrijd in Almkerk