Agenda Welzijn Scherpenzeel

Woensdag 1 maart
09.30 uur is er de activiteit Natuurlijk Wandelen.
We starten met een kop koffie in De Inloop om daarna een uur te wandelen in en om Scherpenzeel.
10.00 uur – 12.00 uur is De Inloop geopend

Donderdag 2 maart
14.00 uur – 16.00 uur is De Inloop geopend

De maand maart is een feestmaand in De Inloop i.v.m. 5 jarig bestaan van De Inloop

Maandag 6 maart 
14.30 uur – 16.00 uur is er een feestelijke receptie in De Inloop. U bent hiervoor allemaal uitgenodigd.

Welzijn Scherpenzeel is de welzijnsorganisatie in de gemeente Scherpenzeel die mensen helpt in hun zoektocht naar de juiste ondersteuning op het gebied van (mantel) zorg, integratie, eenzaamheid, vrijwilligerswerk, vrije tijd en organisatie van leefbaarheid in de wijk. Locatie: Marktstraat 59 (Breehoek), eerste etage. Meer informatie via: 06-40653279 of 06-36458191 / info@welzijnscherpenzeel.nl


LetOp ook digitaal

Scherpenzeel Alweer zo'n 1,5 jaar ontvangt ieder huis in Scherpenzeel wekelijks de LetOp Scherpenzeel gratis in de brievenbus. Tenzij er een nee-nee-sticker op de bus zit. 

De redactie zorgt er iedere week weer voor om alle Scherpenzelers met deze gratis huis-aan-huis krant van al het Scherpenzeelse nieuws te voorzien. 

En veel Scherpenzelers, verenigingen, winkeliers, clubs en andere organisaties weten inmiddels de redactie te vinden om nieuws aan te leveren. Want dat is de opzet: een krant voor Scherpenzelers door Scherpenzelers!  

Dus heeft u nieuws over Scherpenzeel, organiseert u iets leuks of interessants of vindt u dat er iets gemeld moet worden, schroom dan niet en stuur uw bericht naar redactie@letopscherpenzeel.nl

Mocht u geen krant in de bus krijgen dan kunt u dat melden bij de redactie. Ook kunt u een krant ophalen bij verschillende punten in het dorp.

En dan bestaat ook nog de mogelijkheid om de krant digitaal te lezen. Dat betekent dat u ook tijdens bijvoorbeeld uw vakantie, toch op de hoogte kunt blijven van het Scherpenzeelse nieuws! 

In tegenstelling tot betaalde kranten kunt u alle artikelen van de LetOp Scherpenzeel gratis lezen op de website: www.letopscherpenzeel.nl

Geen reden dus om het Scherpenzeelse nieuws te missen!