weten. ‘Het terrein van restaurant/partycentrum Boschzicht wordt op korte termijn herontwikkeld. Wil en kan de gemeente hier op inhaken met de voormalige ambtswoning?' vraagt Van Riel.

Het college van burgemeester en wethouders antwoordt: ‘Er is geen ruimtelijke relatie tussen de planontwikkeling van Boschzicht en de voormalige ambtswoning. Hierop wordt dan ook niet ingehaakt.'

Het college van burgemeester en wethouders meldt dat op de ambtswoning de bestemming wonen zit. Het huis zou dus ook als ambtswoning gebruikt kunnen worden. Burgemeester Marieke Teunissen zoekt nog een woning voor de verhuizing van haar en haar gezin uit Renswoude.

De gemeente verhuurt deze woning op dit moment. De bewoner heeft huurbescherming. Dus ligt het niet voor de hand dat het pand snel verkocht kan worden. 


Verkiezingsdebat

SCHERPENZEEL Op 14 maart wordt er een verkiezingsdebat georganiseerd in de Breehoek in Scherpenzeel. De avond is gratis toegankelijk en start om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 uur open voor een kopje koffie of thee.

Er doen kandidaten mee voor zowel de provinciale verkiezingen als voor de waterschappen. Lokale kandidaten als Eric Kemperman van BBB, Marieke van de Beek van de ChristenUnie en Wesley Bijaard van de VVD gaan in gesprek met kandidaten van GroenLinks, D66, CDA en PvdA. Het debat richt zich op lokale en regionale onderwerpen. Het debat wordt aan elkaar gepraat door twee bekende Scherpenzelers. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annet van Riel: 06-34041500.