Afbeelding

Estafettepen: Robin Broekhuizen

Algemeen

Geboren op: 27-03-1992. 

Geboorteplaats: Scherpenzeel.

Verliefd, verloofd, getrouwd, kinderen: ik heb een vriendin en we hebben net een huis gekocht en eind mei krijgen we de sleutel. 

Hobby’s: darten, voetbal kijken bij de V.V., achter de bar staan bij die zelfde V.V. en als ik er dan toch ben is de kans groot dat ik dan ook nog even een klein liedje zing. 

Midgetgolfen met m’n vriendin.

Opleiding: ik heb een opleiding gevolgd voor timmerman. 

Huidige beroep: keukenmonteur. 

Wat vind je leuk aan dit werk: iets moois maken in een paar dagen. Van alles wat in dozen staat na een paar dagen een keuken. 

Waar kun je meer tijd voor nemen: Leuke dingen doen. 

Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen: nooit met lege handen lopen. 

Wat is je godsdienst of hoe sta je in het leven: vroeger op christelijke scholen gezeten daar is het wel bij gebleven.  

Als vrijwilliger actief in: de kantine bij V.V. Scherpenzeel. 

Waar krijg je het meeste energie van: een goede nachtrust.  

Hoe breng je je vrije tijd door: darten, voetbal kijken, lekker thuis op de bank netflixen 

Van welke sport word jij actief: de enige sport die ik doe is darten. En dat ik daar nou actief van word wil ik ook weer niet zeggen. 

Van welke muziek word jij blij: dat ligt heel erg aan mijn stemming. Dat kan van Hollandse meezingers tot rocken met Rammstein zijn. 
Favoriete vakantie is in: ik ben het vaakst in Griekenland geweest op Kos maar zolang de zon maar schijnt en het tussen de 25 en 35 graden is ben ik snel tevreden. 

Wat is het lekkerste wat je gegeten hebt: nou ben ik een zeikerd met eten. Dus ik hou het op pannenkoeken. Maar een lekker stukkie vlees gaat er ook altijd wel in. 

Welke tip/levenswijsheid wil je doorgeven: Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat. 

Waarvoor kunnen ze je wakker maken:  Als het huis in brand staat.  

Goede voornemens: stoppen met roken. 

Welke droom zou je graag uit zien komen: dat ik op m’n 42ste kan stoppen met werken en ergens in een warm land de winter kan overbruggen.  

Welk verhaal vertellen je familie of  vrienden altijd over jou: dat zijn er wat veel om hier te vertellen dan heb ik nog wel een paar pagina’s nodig.  

Als je iets zou mogen veranderen in Scherpenzeel, wat zou je aanpakken: ik zou alle drempels uit het dorp halen, wat een ondingen zijn dat zeg.  

Er moet de komende jaren flink bezuinigd worden. Waar moet de gemeente minder geld aan uitgeven: goeie vraag volgende. Ik hou me eerlijk gezegd niet zo bezig met wat de gemeente doet. Mag toch aannemen dat ze niet onnodig geld uitgeven.  

Wat spreekt je aan en is voor jou het mooiste plekje in Scherpenzeel: ga maar is ‘s morgens met zonsopgang langs het Valleikanaal lopen. Niet dat ik dat doe maar dat schijnt schitterend te zijn. 

Wie of wat is belangrijk in je leven: familie, vriendin en vrienden.

Wat brengt een lach op jouw gezicht: van alles. Ik loop meestal wel met een lach op m’n gezicht. Maar een goede woordgrap kan ik ook altijd wel waarderen. 

Waar was je de afgelopen week het meest dankbaar voor: dat ik zo donders handig ben.

Estafettestokje gaat naar: Kevin van Deuveren.

Omdat: Ik alle Scherpenzelers vast kennis wil laten maken met onze toekomstige wijk agent.