Afbeelding

Scherpenzeel verliest tegen Almkerk

Algemeen

VOETBAL Om half 3 werd er afgetrapt in Almkerk. In de 7e minuut kreeg Scherpenzeel via Arwin de eerste kans, in de 12e minuut moest Coen handelend optreden na een goed schot van Almkerk, in de 19e minuut weer gevaar uit een vrije trap van Arwin.

In de 30e minuut een gele kaart voor Arwin. Het is een stevig potje voetbal. Scherpenzeel had een moeilijke middag waardoor er een beetje gemopper was in het veld onderling. In de 42e minuut weer een mooie, maar ook die kwam niet in het doel terecht. Rust in Almkerk waar Scherpenzeel een moeilijke middag beleefd. In de 48e minuut een poging van Ilias net naast. Na 50 minuten was het Soufiane die de bal over rechts aan Arwin speelt die hoog overschiet. Na 55 minuten komen Olivier, Mark en Mourad in het veld voor Soufiane, Corne en Ilias.

In de 63e minuut twee goede kansen voor Scherpenzeel en een fantastische redding van Coen. Dan eindelijk in de 65e minuut is het Lars die de 1-0 aan laat tekenen. Het is nu Scherpenzeel die aandringt om de 2-0 te maken. Met nog 10 minuten gegaan is het nog steeds 1-0  voor Scherpenzeel. In de 84e minuut is het Sven Slop die geel kreeg wegens een mooie doorkopbal. En dan eindelijk is het 2-0 door Arwin in de 89e minuut en zo wint Scherpenzeel in een hele moeilijke wedstrijd toch met 2-0.

A.S zaterdag komt Sliedrecht op bezoek op sportpark de Bree Oost. De Aanvang is dan 14.30 uur.