Afbeelding
foto: redactie

Pop-up Bistro in Huis Scherpenzeel

Algemeen

SCHERPENZEEL Huis Scherpenzeel is bijna een jaar geleden toegevoegd aan het portfolio van Swijnenburg, waar ook buitenplaatsen Amerongen en Sparrendaal toe behoren. En dit moest gevierd worden. Daarom werd afgelopen vrijdag en zaterdag Huis Scherpenzeel omgetoverd tot bistro. 

In de sfeervolle ruimtes van huis Scherpenzeel konden de gasten genieten van toegankelijke, klassieke gerechten. En die unieke kans werd door veel mensen aangegrepen. 

Alle ruimtes in Huis Scherpenzeel staan met elkaar in verbinding. In de Bar, de Salon, de Lounge, de Parkkamer en de Gouden Kamer stonden tafeltjes opgesteld voor 2 of meer personen waaraan men in alle rust kon dineren. Er was een speciale menukaart opgesteld voor deze avonden.

Ook aankomend weekend op 17 en 18 maart, kan er nog in de bistro gedineerd worden. Daarna is Huis Scherpenzeel weer beschikbaar voor bruiloften, privĂ©-feesten en bijeenkomsten die door Swijnenburg tot in de puntjes worden geregeld. 

En na de enthousiaste reacties  zou het mogelijk kunnen zijn dat er in de toekomst meerdere gelegenheden komen om te dineren in Huis Scherpenzeel.