Agenda Welzijn Scherpenzeel

Woensdag 15 maart
09.30 uur is er de activiteit Natuurlijk Wandelen.
We starten met een kop koffie in De Inloop om daarna een uur te wandelen in en om Scherpenzeel.
10.00 uur – 12.00 uur is De Inloop geopend en worden er cup cakes gebakken en versierd.
Donderdag 16 maart
14.00 uur – 16.00 uur is er in De Inloop de activiteit bloemschikken met hout en bloembollen. De kosten zijn €5,00
Maandag 20 maart 
14.00 uur – 16.00 uur is er de activiteit Creatief in De Inloop. De kosten zijn de materiaalkosten
Dinsdag 21 maart
13.30 uur tot 15.30 uur is er de “gesprekgroep voor mantelzorgers” in De Inloop.
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Lisette Mulder 06-36458191
Woensdag 22 maart
19.30 uur tot 21.30 uur wij organiseren speciaal voor alle vrijwilligers en mantelzorgers uit de gemeente Barneveld en Scherpenzeel en mensen die beroepsmatig met vrijwilligers werken een scholingsavond. Wij hebben een mooi aanbod voor u samengesteld. Tijdens de scholingsavond kunt u één workshop volgen.
Welzijn Scherpenzeel is de welzijnsorganisatie in de gemeente Scherpenzeel die mensen helpt in hun zoektocht naar de juiste ondersteuning op het gebied van (mantel) zorg, integratie, eenzaamheid, vrijwilligerswerk, vrije tijd en organisatie van leefbaarheid in de wijk. Locatie: Marktstraat 59 (Breehoek), eerste etage. Meer informatie via: 06-40653279 of 06-36458191 / info@welzijnscherpenzeel.nl

Nieuw Calisthenics toestel

SCHERPENZEEL Op 22 maart opent de gemeente Scherpenzeel om 14.30 uur een gloednieuw Calisthenics toestel naast het Cruyff Court aan de Omloop. Calisthenics is een sport waarbij je in de buitenlucht traint met je eigen lichaamsgewicht. Er wordt een demonstratie gegeven door Calisthenics atleet Papito Regina en er is een korte training. Iedereen is van harte welkom.

Volkstuintjes

SCHERPENZEEL De verhuizing van de volkstuinvereniging ligt op schema. Dat vertelde wethouder Izaäk van Ekeren tijdens de opinieronde. Hij verwachtte dat de volkstuinvereniging volgend jaar zomer op haar nieuwe complex kan zitten. Het college van burgemeester en wethouders stemde onlangs in met een huurovereenkomst met de volkstuinvereniging. Van Ekeren verwachtte dat die overeenkomt binnen enkele weken getekend kan worden.  

De gemeenteraad stemde onlangs na een lange discussie in met de verhuizing. Er moet een groene buffer tussen het complex en de weg komen.

De verwachting is dat de nieuwe plek voor nieuwe leden zal zorgen.