Ruime winst Scherpenzeel op Sliedrecht

VOETBAL Op 11 maart werd de wedstrijd  Scherpenzeel  - Slie-drecht gespeeld.

Nadat er 40 vrijwilligers druk waren geweest om het veld sneeuwvrij te krijgen werd er toch om 14.30 uur afgetrapt, nadat de pupil van de week Noor eerst had gescoord.

Scherpenzeel laat gelijk zien wat de bedoeling is. In de 9e minuut een smerige overtreding op Corne wat werd bestraft met slechts geel.

Dan in de 12e minuut een goede aanval van Mourad. In de 14e minuut is het Arwin die de 1 - 0 scoort. In de 21e minuut is het Lars die een paar spelers uit speelt en dan de 2-0 maakt. Soufiane die een goede

wedstrijd speelde tot nu toe, schoot na een mooie aanval  tegen de keeper aan.

De 36e minuut geeft een scrimmage voor het doel van Sliedrecht. Het is Barry die de 3 - 0 maakt. Scherpenzeel, dat gewoon doorgaat met aanvallen, maakt dan in de 40e minuut 4-0 door Lars die zijn 2e doelpunt maakt in de 1e helft.

De 2e helft is nog maar 1 minuut oud of Guido maakt er al 5-0 van.

In minuut 60 worden Eef en Guido vervangen door Mark en Björn. Inmiddels heeft Sliedrecht ook

gewisseld. De stand is nog 5-0 als Corne en Stef en Arwin worden

gewisseld voor Stef Trommelen en Coen Uitewaal en Jur Rebergen.

Jur komt ook van onze eigen jeugd.  Als dan iedereen gewisseld is dan is het Soufiane die in de 70e minuut een schitterend doelpunt maakt, 6-0.

Het is Jur die in de 79e minuut net overschiet. Scherpenzeel komt weer een stap dichterbij het kampioenschap. Volgende week 18 maart a.s. gaat Scherpenzeel naar Doorwerth om daar de lastige wedstrijd tegen Duno D te spelen. Alle vrijwilligers bedankt voor wat jullie zaterdag hebben gedaan om te kunnen voetballen.