We starten met een kop koffie in De Inloop om daarna een uur te wandelen in en om Scherpenzeel.
Maandag 3 april* vanaf april veranderen de openingstijden van De Inloop
13.30 uur – 16.30 uur is er de activiteit Creatief in De Inloop. De kosten zijn de materiaalkosten.
Welzijn Scherpenzeel is de welzijnsorganisatie in de gemeente Scherpenzeel die mensen helpt in hun zoektocht naar de juiste ondersteuning op het gebied van (mantel) zorg, integratie, eenzaamheid, vrijwilligerswerk, vrije tijd en organisatie van leefbaarheid in de wijk. Locatie: Marktstraat 59 (Breehoek), eerste etage. Meer informatie via: 06-40653279 of 06-36458191 / info@welzijnscherpenzeel.nl

Bekerwedstrijd Alkmaarse boys - VV Scherpenzeel

VOETBAL Donderdag 23 maart vertrok Scherpenzeel om 17.15 uur richting Alkmaar waar de bekerwedstrijd Alkmaarse boys - Scherpenzeel werd gespeeld.

Om 20.00 uur werd er afgetrapt. Alkmaarse boys komt uit in de 4e klasse zondag, waar ze bovenin meedraaien. In de 6e minuut krijgt Olivier de eerste kans maar schiet op de doelman. Het zachtjes regenen gaat over in een grote plensbui. In de 16e minuut scoort Alkmaar 1-0 uit een lange uittrap van de keeper die niet goed verwerkt wordt door Scherpenzeel. In de 21e minuut komt Scherpenzeel op gelijke hoogte 1-1 door Timo. In de 27e minuut een voorzet van Barrie op Arwin waarna Olivier 1-2 scoort. De doelpunten volgen snel achter elkaar want in de 31e minuut komt Alkmaar op 2-2. In de 39e minuut moest de keeper van Alkmaar 2x zijn kunsten vertonen om een doelpunt te voorkomen. In de 44e minuut komt Alkmaar op voorsprong 3-2 wat ook de ruststand is. Stijn en Olivier worden gewisseld voor Guido en Soufiane. In de 49e minuut is het Arwin die 3-3 maakt. In de 60e minuut wordt Mark gewisseld voor Mourad. Nog 20 minuten te gaan met de stand 3-3. In de 74e minuut een kopbal van Barry op de paal. 76e minuut Arwin wordt neergehaald en krijgt een strafschop die Arwin zelf neemt. 3-4. Scherpenzeel weer op voorsprong. In de 78e minuut word na meerdere waarschuwingen van de Scheidsrechter word de grensrechter van Alkmaarse boys weg gestuurdIn de 85 e minuut wordt er een doelpunt van Arwin afgekeurd wegens buiten spel. In de 90e minuut krijgt Arwin nog een grote kans maar die gaat er niet in. Na een lastige wedstrijd in Alkmaar is het toch Scherpenzeel dat verder in de beker gaat naar de kwartfinale.