Kroontje knutselen / foto's: redactie
Kroontje knutselen / foto's: redactie

Koningsdag 2023

Algemeen

Hoewel de weersvoorspellingen het vorige week nog anders voorspeld hadden werd het afgelopen donderdag met Koningsdag een prachtige dag. 

Het grootste deel van de dag liet de zon zich zien en kon iedereen genieten van de activiteiten die in het Park bij Huize Scherpenzeel waren georganiseerd. 

Het begon met de gebruikelijke aubade waarna iedereen kon gaan doen wat hij  of zij leuk vond.

Voor de ouderen was er de Oranjebingo bij Boschzicht en de jongeren konden zich onder meer vermaken in de game-tent waar een FIFA voetbaltoernooi gespeeld kon worden en waar je kon auto-racen op een simulator.

Er was een vogelshow en Caecilia verzorgde een optreden. Ook de drumband liet van zich horen met een mooi staaltje slagwerk! 

Verder waren er voor de kinderen springkussens, kon er geschminkt worden en geknutseld of je kon aanschuiven bij het poppentheater. 

Ook waren er veel kinderen die graag wilden knuffelen met de cavia’s of het andere kleinvee wat op het park een plekje had gevonden.

En gezellig praten in het zonnetje was natuurlijk ook mogelijk op het horecaplein met de food-trucks. En hier werd gretig gebruik van gemaakt. Velen vonden een zonnig plekje terwijl de kinderen zich vermaakten. 

Het bleef nog geruime tijd gezellig druk in het park. Al met al een geslaagde Koningsdag in Scherpenzeel.

Op de springkussens werd druk gesprongen