Afbeelding
foto: Senioren Belangen

Bingo bij Senioren Belangen

Algemeen

SCHERPENZEEL Op vrijdagmiddag 19 mei 2023  organiseert Senioren Belangen in samenwerking met Het Rode Kruis een bingo in MFC de Schans, De Schans 33 te Woudenberg. 

Niet een gewone bingo met cijfertjes, maar een bingo met als thema “valpreventie”. De bingo is gebaseerd op het originele bingospel, waarbij vragen over valpreventie aan de hand van kaarten met afbeeldingen worden verwerkt in het bingospel. 

Deze middag zal zeker een gezellige en leerzame middag worden, voorzien van een hapje en een sapje en leuke prijsjes. Entree voor leden geheel gratis. Voor niet leden is de entree € 5,00 (graag contant betalen in de zaal). De bingo start om 14.30 uur.

Aangezien er een maximum aantal mensen is toegestaan willen wij graag weten hoeveel bezoekers wij kunnen verwachten. Daarom verzoeken wij belangstellenden die niet lid zijn van Senioren Belangen zich aan te melden bij Ada Bontekoning (tel. 033-2862966) of via het aanmeldformulier op de website: www.seniorenbelangen.net

Wilt u meer weten over de activiteiten en diensten van Senioren Belangen, kijk dan op onze website: www.seniorenbelangen.net of bel Jan Harskamp (033-2863461).