Drones en muziek bij Techlab

SCHERPENZEEL Dit wordt een hele bijzonder CreationLab Xtra. 

Op vrijdagmiddag 12 mei komt het TechLab naar Scherpenzeel. We verklappen alvast dat we gaan werken met drones en met muziek mixen. De middag is van 14.00 tot 17.00. uur. Deelname is gratis – wel van te voren opgeven, onder het motto van vol = vol. 


CreationLab met Lego WeDo

SCHERPENZEEL Kinderen vanaf 7 jaar kunnen eind van deze maand weer meedoen met het CreationLab. Deze keer kunnen kinderen onder andere mooie bewegende bouwwerken maken met Lego Wedo en toffe video's maken met een greenscreenbox. Er staan nog meer projecten klaar zoals Makey Makey en de mini-robotjes.

CreationLab is op vrijdag 26 mei van 16.00 -17.30 uur in Kulturhus de Breehoek. Vooraf aanmelden is verplicht. De kosten zijn € 2,00 per persoon.


Vrijheid beleef je samen in Gelderland

SCHERPENZEEL Leven in vrijheid is niet vanzelfsprekend. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bewust is van onze vrijheid en de waarde daarvan. Burgerschap en Vrijheid zijn actuele onderwerpen die verdieping verdienen.

Van maart tot en met september 2023 organiseren Gelderse bibliotheken de Vrijheidsdagen. In heel Gelderland wordt zo de vrijheid gevierd. De vrijheidsdagen maken onderdeel uit van programma 'Gelderland in Vrijheid' en worden mede mogelijk gemaakt door Provincie Gelderland, Erfgoed Gelderland en Rijnbrink. Kijk voor meer informatie op www.vrijheidgelderland.nl.