Afbeelding
foto: C.M. Vonk

Zaterdag 13 mei Scherpenzeel- DTS 0-0

Algemeen

VOETBAL 13 Mei zou een mooie dag moeten worden voor Scherpenzeel, want bij winst zou Scherpenzeel kampioen zijn en promoveren naar de 4e divisie. Maar helaas werkte DTS niet mee. 

Scherpenzeel begon nerveus met in de 7e minuut de eerste kopbal van Olivier Pilon. In de 17e minuut de eerste kans van DTS met een bal op de lat. Het was Scherpenzeel dat heel gespannen was. Ze kwamen wel voor het doel van DTS maar de bal ging over of naast. 

Scherpenzeel, dat wel kansen creëerde, zag op slag van rust een kans voor Arwin van Soest maar de bal kon nog van de lijn gered worden. 


DTS speelde een goede wedstrijd en maakte het Scherpenzeel erg lastig. In de 49e minuut was het Olivier Pilon die een kans kreeg maar er werd weer gered door DTS. Scherpenzeel kreeg wel kansen kreeg maar de bal wilde er maar niet in. In de slotfase raakte Arwin van Soest nog de paal. En zo werd het een troosteloze 0-0 waardoor Scherpenzeel het kampioenschap nog een weekje moet uitstellen. Dan gaan we met z’n allen naar Leerdam om te proberen om dan daar het kampioenschap binnen te halen.

Donderdag 18 mei gaan we naar Soest toe om daar de finale te spelen  tegen Eemdijk. De wedstrijd  begint daar om 14.30 uur en wordt gespeeld op het sportpark van SO SOEST op de Bosstraat in Soest. Graag tot ziens in Soest.